Rețete Rețete
Mini Amandina Pistacchio

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foi de ciocolată 1,400 kg Vero Dark Select
0,800 kg ouă
0,400 kg apă
0,300 kg ulei
Cremă de fistic 1,500 kg Chocolatier Pistacchio
0,700 kg Rosette
Glazură și decor Chocolatier Pistacchio
fistic

Mod de lucru

Foi de ciocolată
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7-8 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă în 2 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 10 minute.

Cremă de fistic
Se încălzește la bain marie, Chocolatier Pistacchio și se adaugă în Rosette spumată. Se aplică ¾ din cantitatea de cremă pe prima foaie și ¼ din cantitatea de cremă pe a
doua foaie.

Mod de asamblare
• blat
• cremă
• blat
• cremă
• glazură
• decor

Mini Amandina Pistacchio

Produse

Green Velvet Cake

Mix pentru prepararea foilor de prăjituri și a ruladelor cu aromă de fistic.

Rosette

Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).

Chocolatier Pistacchio

Cremă cu fistic, pentru umplerea și glazurarea produselor de cofetărie.

Vero Dark Select

Mix pulverulent cu pudră de cacao, destinat foilor de prăjituri și checurilor, cu textură umedă.