Rețete Rețete
Chocolate Strawberry

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie umedă de ciocolată 0,750 kg Vero Dark Select
0,400 kg ouă
0,300 kg ulei
0,200 kg apă
Cremă de căpșuni 0,800 kg Paletta Strawberry
0,300 kg Fruit Filling Strawberry
Cremă de iaurt 0,150 kg Rap Yogofresh
0,100 kg apă
0,500 kg Rosette
0,100 kg Panna Cotta
Glazură și decor Arabesque Noir 58
căpșuni proaspete

Mod de lucru


Foaie umedă de ciocolată

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute, la viteză medie. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de 10 minute.

Cremă de căpșuni

Se aduce la fierbere Palleta Strawberry, apoi se adaugă Fruit Filling Strawberry blendat. Se dă la rece, apoi se decupează în formă de cerc.

Cremă de iaurt

Panna Cotta se încălzește și se încorporează în Rosette spumată. Se hidratează Rap Yogofresh și se încorporează în Rosette. Se toarnă în formă de silicon și se lasă la congelator minimum 4 ore.

Mod de asamblare

  • blat

  • cremă

  • blat

  • cremă

  • glazură

  • decor

Chocolate Strawberry