

Chocolate Strawberry
Chocolate Strawberry
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie umedă de ciocolată | 0,750 | kg | Vero Dark Select |
0,400 | kg | ouă | |
0,300 | kg | ulei | |
0,200 | kg | apă | |
Cremă de căpșuni | 0,800 | kg | Paletta Strawberry |
0,300 | kg | Fruit Filling Strawberry | |
Cremă de iaurt | 0,150 | kg | Rap Yogofresh |
0,100 | kg | apă | |
0,500 | kg | Rosette | |
0,100 | kg | Panna Cotta | |
Glazură și decor | Arabesque Noir 58 | ||
căpșuni proaspete |
Mod de lucru
Foaie umedă de ciocolată
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute, la viteză medie. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de 10 minute.
Cremă de căpșuni
Se aduce la fierbere Palleta Strawberry, apoi se adaugă Fruit Filling Strawberry blendat. Se dă la rece, apoi se decupează în formă de cerc.
Cremă de iaurt
Panna Cotta se încălzește și se încorporează în Rosette spumată. Se hidratează Rap Yogofresh și se încorporează în Rosette. Se toarnă în formă de silicon și se lasă la congelator minimum 4 ore.
Mod de asamblare
-
blat
-
cremă
-
blat
-
cremă
-
glazură
-
decor
