Rețete Rețete
Choco NutBar

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Pralină de ciocolată cu lapte 0,500 kg Arabesque Blanc 29
Filling praline alune de pădure 0,100 kg alune de pădure
0,120 kg zahăr
Cremă de ciocolată cu lapte și scorțișoară 0,200 kg Arabesque Lait 34
0,100 kg Panna Cotta
0,010 kg scorțișoară pudră

Mod de lucru

Pralină cu ciocolată cu lapte:

Se face un caramel uscat în care se adaugă alunele de pădure și păstaia de vanilie. Se lasă la răcit, apoi se pun în Thermomix pentru aproximativ 20 de minute.

Cremă de ciocolată cu lapte și scorțișoară

Se topesc la bain-marie Panna Cotta și Arabesque Lait 34, apoi adăugăm pudra de scorțișoară. După temperare, turnăm în matriță și închidem pralina.

Choco NutBar