

Choco NutBar
Choco NutBar
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Pralină de ciocolată cu lapte | 0,500 | kg | Arabesque Blanc 29 |
Filling praline alune de pădure | 0,100 | kg | alune de pădure |
0,120 | kg | zahăr | |
Cremă de ciocolată cu lapte și scorțișoară | 0,200 | kg | Arabesque Lait 34 |
0,100 | kg | Panna Cotta | |
0,010 | kg | scorțișoară pudră |
Mod de lucru
Pralină cu ciocolată cu lapte:
Se face un caramel uscat în care se adaugă alunele de pădure și păstaia de vanilie. Se lasă la răcit, apoi se pun în Thermomix pentru aproximativ 20 de minute.
Cremă de ciocolată cu lapte și scorțișoară
Se topesc la bain-marie Panna Cotta și Arabesque Lait 34, apoi adăugăm pudra de scorțișoară. După temperare, turnăm în matriță și închidem pralina.
