

Dark InFusion
Dark InFusion
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Pralină de ciocolată amăruie | 0,500 | kg | Arabesque Noir 58 |
Filling de fructul pasiunii | 0,200 | kg | Farcitura Passion Fruit |
Ganache de ciocolată amăruie | 0,200 | kg | Arabesque Noir 58 |
0,200 | kg | Rosette | |
0,010 | kg | nucșoară pudră |
Mod de lucru
Pralină de ciocolată amăruie:
Ciocolata amăruie se topește și se temperează, după care se toarnă în matrița de bombonerie.
Ganache de ciocolată amăruie cu infuzie de nucșoară:
Aducem Rosette la fierbere și adăugăm nucșoara, acoperim și lăsăm la infuzat aproximativ o oră. Apoi reîncălzim și adăugăm Arabesque Noir 58 topit și omogenizăm. După temperare, turnăm în formă și se dă la rece minimum 30 minute, apoi închidem bomboana.
