

Dark InFusion
Dark InFusion
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Pralină de ciocolată amăruie | 0,500 | kg | Arabesque Noir 58 |
Filling de fructul pasiunii | 0,200 | kg | Farcitura Passion Fruit |
Ganache de ciocolată amăruie | 0,200 | kg | Arabesque Noir 58 |
0,200 | kg | Rosette | |
0,010 | kg | nucșoară pudră |
Mod de lucru
Pralină de ciocolată amăruie
Ciocolata amăruie se topește și se temperează, după care se toarnă în matrița de bombonerie.
Ganache de ciocolată amăruie cu infuzie de nucșoară
Aducem Rosette la fierbere și adăugăm nucșoara, acoperim și lăsăm la infuzat aproximativ o oră. Apoi reîncălzim și adăugăm Arabesque Noir 58 topit și omogenizăm. După temperare, turnăm în formă și se dă la rece minimum 30 minute, apoi închidem bomboana.

Produse
Arabesque Noir 58
Ciocolată belgiană de calitate superioară, cu 58% conținut de cacao, cu gust intens de ciocolată neagră, pentru o gamă completă de aplicații în cofetărie.