Rețete Rețete
Dark InFusion

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Pralină de ciocolată amăruie 0,500 kg Arabesque Noir 58
Filling de fructul pasiunii 0,200 kg Farcitura Passion Fruit
Ganache de ciocolată amăruie 0,200 kg Arabesque Noir 58
0,200 kg Rosette
0,010 kg nucșoară pudră

Mod de lucru

Pralină de ciocolată amăruie:

Ciocolata amăruie se topește și se temperează, după care se toarnă în matrița de bombonerie.

Ganache de ciocolată amăruie cu infuzie de nucșoară:

Aducem Rosette la fierbere și adăugăm nucșoara, acoperim și lăsăm la infuzat aproximativ o oră. Apoi reîncălzim și adăugăm Arabesque Noir 58 topit și omogenizăm. După temperare, turnăm în formă și se dă la rece minimum 30 minute, apoi închidem bomboana.

Dark InFusion