

Exotic Flavor
Exotic Flavor
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie de lămâie | 0,750 | kg | Fantasy Lemon Cake |
0,265 | kg | ouă | |
0,190 | kg | apă | |
0,115 | kg | ulei | |
Cremă de fructul pasiunii | 0,200 | kg | Farcitura Passion Fruit |
0,100 | kg | Panna Cotta | |
0,300 | kg | Rosette | |
3 foi gelatină | |||
coajă rasă lime | |||
coajă rasă lămâie | |||
Glazură și decor | 0,800 | kg | Paletta Apricot |
0,200 | kg | Farcitura Passion Fruit |
Mod de lucru
Foaie lămâie
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute, la viteză mare. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de 10 minute.
Cremă de fructul pasiunii
Se încălzește la bain-marie Panna Cotta, apoi se încorporează în Rosette spumată, iar la final se adaugă gelatina hidratată.
Glazură și decor
Se aduce la fierbere Paletta Apricot, apoi se încorporează Farcitura Passion Fruit.
Mod de asamblare:
-
cremă
-
blat
-
glazură
