Rețete Rețete
Exotic Flavor

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie de lămâie 0,750 kg Fantasy Lemon Cake
0,265 kg ouă
0,190 kg apă
0,115 kg ulei
Cremă de fructul pasiunii 0,200 kg Farcitura Passion Fruit
0,100 kg Panna Cotta
0,300 kg Rosette
3 foi gelatină
coajă rasă lime
coajă rasă lămâie
Glazură și decor 0,800 kg Paletta Apricot
0,200 kg Farcitura Passion Fruit

Mod de lucru

Foaie lămâie

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute, la viteză mare. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de 10 minute.

Cremă de fructul pasiunii

Se încălzește la bain-marie Panna Cotta, apoi se încorporează în Rosette spumată, iar la final se adaugă gelatina hidratată.

Glazură și decor

Se aduce la fierbere Paletta Apricot, apoi se încorporează Farcitura Passion Fruit.

Mod de asamblare:

  • cremă

  • blat

  • glazură

Exotic Flavor