

Citrus x Hibiscus
Citrus x Hibiscus
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Pralină de ciocolată albă | 0,500 | kg | Arabesque Blanc 29 |
Jeleu de hibiscus | 0,300 | kg | Paletta Neutral |
0,100 | kg | ceai de hibiscus | |
Cremă de lămâie | 0,100 | kg | Fruit Filling Lemon Cream |
0,050 | kg | Rosette | |
0,100 | kg | Arabesque Blanc 29 | |
coajă rasă de lămâie |
Mod de lucru
Pralină de ciocolată albă:
Ciocolata se topește și se temperează, apoi se toarnă în matriță.
Cremă de lămâie:
Se prepară un ganache din Rosette și Arabesque Blanc 29, apoi se încorporează Fruit Filling Lemon Cream și coajă rasă de lămâie. Compoziția se toarnă în matriță.
