

Mini ecler fistic
Mini ecler fistic
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Coajă de ecler | 0,300 | kg | Jello Total |
0,460 | kg | apă | |
0,050 | kg | unt | |
0,015 | kg | zahăr pudră | |
Cremă de fistic | 0,300 | kg | Chocolatier Pistacchio |
0,500 | kg | Rosette | |
Inserție de fructul pasiunii | 0,200 | kg | Farcitura Passion Fruit |
Glazură și decor | 0,500 | kg | Chocolatier Pistacchio |
fistic proaspăt |
Mod de lucru
Coajă de ecler
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 10 minute la viteză mare. Compoziția se toarnă în tava 60/40 pe pres de silicon cu microperforații, se dau cu Carlex Spray și se congelează. Coacerea se realizează în cuptor cu vatră, la temperatura de 190°C, timp de 45 minute.
Cremă de fistic
Chocolatier Pistacchio se aduce la temperatura de 33°C, apoi se încorporează în Rosette spumată.
Glazură și decor
Aducem la temperatura de 28°C Chocolatier Pistacchio și glazurăm cojile de ecler umplute anterior.
Mod de ansamblare:
-
coajă ecler
-
cremă
-
pralină
-
jeleu
-
glazură
-
decor
