Rețete Rețete

Mini ecler fistic

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Coajă de ecler 0,300 kg Jello Total
0,460 kg apă
0,050 kg unt
0,015 kg zahăr pudră
Cremă de fistic 0,300 kg Chocolatier Pistacchio
0,500 kg Rosette
Inserție de fructul pasiunii 0,200 kg Farcitura Passion Fruit
Glazură și decor 0,500 kg Chocolatier Pistacchio
fistic proaspăt

Mod de lucru

Coajă de ecler

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 10 minute la viteză mare. Compoziția se toarnă în tava 60/40 pe pres de silicon cu microperforații, se dau cu Carlex Spray și se congelează. Coacerea se realizează în cuptor cu vatră, la temperatura de 190°C, timp de 45 minute.

Cremă de fistic

Chocolatier Pistacchio se aduce la temperatura de 33°C, apoi se încorporează în Rosette spumată.

Glazură și decor

Aducem la temperatura de 28°C Chocolatier Pistacchio și glazurăm cojile de ecler umplute anterior.

Mod de ansamblare:

  • coajă ecler

  • cremă

  • pralină

  • jeleu

  • glazură

  • decor

Mini ecler fistic