

Lemon Mini Eclair
Lemon Mini Eclair
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Coajă de ecler | 0,300 | kg | Jello Total |
0,460 | kg | apă | |
0,050 | kg | unt | |
0,015 | kg | zahăr pudră | |
Cremă de lămâie | 0,400 | kg | Fruit Filling Lemon Cream |
0,200 | kg | Rosette | |
0,400 | kg | Arabesque Blanc 29 | |
Glazură și decor | 0,200 | kg | Bianca Meringue |
0,200 | kg | apă | |
0,100 | kg | zahăr |
Mod de lucru
Coajă de ecler
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 10 minute, la viteză mare. Compoziția se toarnă în tava 60/40, pe pres de silicon cu microperforații, se pulverizează cu Carlex Spray și se congelează. Coacerea se realizează în cuptor cu vatră, la temperatura de 190°C, timp de 45 de minute.
Cremă de lămâie
Se prepară un ganache din Rosette și Arabesque Blanc 29, apoi se încorporează Fruit Filling Lemon Cream și coajă rasă de lămâie.
Glazură și decor
Se spumează toate ingredientele la viteză mare, timp de aproximativ 10 minute.
Mod de asamblare:
-
Coajă de ecler
-
Cremă
-
Inserție
-
Cremă
-
Glazură
-
Decor
