Rețete Rețete

Lemon Mini Eclair

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Coajă de ecler 0,300 kg Jello Total
0,460 kg apă
0,050 kg unt
0,015 kg zahăr pudră
Cremă de lămâie 0,400 kg Fruit Filling Lemon Cream
0,200 kg Rosette
0,400 kg Arabesque Blanc 29
Glazură și decor 0,200 kg Bianca Meringue
0,200 kg apă
0,100 kg zahăr

Mod de lucru

Coajă de ecler

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 10 minute, la viteză mare. Compoziția se toarnă în tava 60/40, pe pres de silicon cu microperforații, se pulverizează cu Carlex Spray și se congelează. Coacerea se realizează în cuptor cu vatră, la temperatura de 190°C, timp de 45 de minute.

Cremă de lămâie

Se prepară un ganache din Rosette și Arabesque Blanc 29, apoi se încorporează Fruit Filling Lemon Cream și coajă rasă de lămâie.

Glazură și decor

Se spumează toate ingredientele la viteză mare, timp de aproximativ 10 minute.

Mod de asamblare:

  • Coajă de ecler

  • Cremă

  • Inserție

  • Cremă

  • Glazură

  • Decor

Lemon Mini Eclair