

Pistacchio Bloom
Pistacchio Bloom
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Crumble reconstituit de fistic | 0,500 | kg | Bratislava Pastry Mix |
0,500 | kg | făină albă | |
0,450 | kg | unt | |
0,010 | kg | drojdie | |
0,150 | kg | fistic mărunțit | |
0,250 | kg | Arabesque Blanc 29 | |
Cremă de fistic | 0,400 | kg | Chocolatier Pistacchio |
0,600 | kg | Rosette | |
0,200 | kg | Panna Cotta | |
Inserție jeleu de hibiscus | 0,300 | kg | Paletta Neutal |
0,100 | kg | ceai de hibiscus | |
Cremă de lămâie și lime | 0,200 | kg | Fruit Filling Lemon Cream |
0,500 | kg | Rosette | |
coajă de lime | |||
Glazură și decor | 0,400 | kg | Chocollina White |
decorațiuni din ciocolată |
Mod de lucru
Crumble reconstituit de fistic
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 10 minute la viteză medie sau până se formează un aluat nisipos. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de aproximativ 10 minute sau până prinde culoare rumen-aurie. După coacere și răcire, crumble-ul și fisticul mărunțit se încorporează în Arabesque Blanc 29 și se dă la rece.
Cremă de fistic
Se încălzește la bain-marie Chocolatier Pistaccio împreună cu Panna Cotta, se omogenizează, apoi se încorporează Rosette spumată.
Cremă de lămâie și lime
Se spumează Rosette și se încorporează Fruit Filling Lemon Cream și coajă de lime.
