Rețete Rețete

Pistacchio Bloom

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Crumble reconstituit de fistic 0,500 kg Bratislava Pastry Mix
0,500 kg făină albă
0,450 kg unt
0,010 kg drojdie
0,150 kg fistic mărunțit
0,250 kg Arabesque Blanc 29
Cremă de fistic 0,400 kg Chocolatier Pistacchio
0,600 kg Rosette
0,200 kg Panna Cotta
Inserție jeleu de hibiscus 0,300 kg Paletta Neutal
0,100 kg ceai de hibiscus
Cremă de lămâie și lime 0,200 kg Fruit Filling Lemon Cream
0,500 kg Rosette
coajă de lime
Glazură și decor 0,400 kg Chocollina White
decorațiuni din ciocolată

Mod de lucru

Crumble reconstituit de fistic

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 10 minute la viteză medie sau până se formează un aluat nisipos. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de aproximativ 10 minute sau până prinde culoare rumen-aurie. După coacere și răcire, crumble-ul și fisticul mărunțit se încorporează în Arabesque Blanc 29 și se dă la rece.

Cremă de fistic

Se încălzește la bain-marie Chocolatier Pistaccio împreună cu Panna Cotta, se omogenizează, apoi se încorporează Rosette spumată.

Cremă de lămâie și lime

Se spumează Rosette și se încorporează Fruit Filling Lemon Cream și coajă de lime.

Pistacchio Bloom