Rețete Rețete
Forest Glaze

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie cu fructe 2,000 kg Purple Velvet Cake
1,300 kg ouă
0,260 kg ulei
0,360 kg apă
Cremă de fructe de pădure 1,000 kg Fruit Filling Blueberry
0,500 kg Palleta Strawberry
Glazura și decor 0,800 kg Chocollina Burgundy
0,150 kg Satina White
0,030 kg arahide mărunțite
fructe proaspete

Mod de lucru

Foaie fructe

Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute, la viteză medie. Compoziția se toarnă în 2 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 10 minute.

Cremă de fructe de pădure

Se aduce la fierbere Paletta Strawberry, apoi adăugăm Fruit Filling Blueberry. Compoziția obținută se împarte în 2 straturi.

Glazură și decor

Se topește Satina White, apoi se încorporează în Chocollina Burgundy încălzită, iar la final adăugăm arahidele mărunțite.

Mod de asamblare:

  • blat

  • cremă

  • blat

  • cremă

Forest Glaze