

Forest Glaze
Forest Glaze
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie cu fructe | 2,000 | kg | Purple Velvet Cake |
1,300 | kg | ouă | |
0,260 | kg | ulei | |
0,360 | kg | apă | |
Cremă de fructe de pădure | 1,000 | kg | Fruit Filling Blueberry |
0,500 | kg | Palleta Strawberry | |
Glazura și decor | 0,800 | kg | Chocollina Burgundy |
0,150 | kg | Satina White | |
0,030 | kg | arahide mărunțite | |
fructe proaspete |
Mod de lucru
Foaie fructe
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute, la viteză medie. Compoziția se toarnă în 2 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 10 minute.
Cremă de fructe de pădure
Se aduce la fierbere Paletta Strawberry, apoi adăugăm Fruit Filling Blueberry. Compoziția obținută se împarte în 2 straturi.
Glazură și decor
Se topește Satina White, apoi se încorporează în Chocollina Burgundy încălzită, iar la final adăugăm arahidele mărunțite.
Mod de asamblare:
-
blat
-
cremă
-
blat
-
cremă
