Rețete Rețete

Ispahan Macarons

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Macarons 1,000 kg Almond Macaronmix
0,180 kg apă
Cremă de trandafiri 0,400 kg dulceață de trandafiri
0,300 kg Rosette
0,100 kg Panna Cotta
Inserție de zmeură 0,210 kg Farcitura Raspberry

Mod de lucru

Macarons

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 5 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt sau pe pres de silicon cu ajutorul poșului prevăzut cu dui. După turnare, se lasă la uscat pentru aproximativ 45–60 min. Coacerea se realizează la temperatura de 125°C, timp de aproximativ 30 minute.

Cremă de mango:

Se spumează Rosette apoi se încorporează Panna Cotta și dulceața de trandafir .

Mod de ansamblare:

  • Coajă macarons

  • Cremă

  • Inserții

  • Coajă macarons

Ispahan Macarons