

Ispahan Macarons
Ispahan Macarons
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Macarons | 1,000 | kg | Almond Macaronmix |
0,180 | kg | apă | |
Cremă de trandafiri | 0,400 | kg | dulceață de trandafiri |
0,300 | kg | Rosette | |
0,100 | kg | Panna Cotta | |
Inserție de zmeură | 0,210 | kg | Farcitura Raspberry |
Mod de lucru
Macarons
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 5 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt sau pe pres de silicon cu ajutorul poșului prevăzut cu dui. După turnare, se lasă la uscat pentru aproximativ 45–60 min. Coacerea se realizează la temperatura de 125°C, timp de aproximativ 30 minute.
Cremă de mango:
Se spumează Rosette apoi se încorporează Panna Cotta și dulceața de trandafir .
Mod de ansamblare:
-
Coajă macarons
-
Cremă
-
Inserții
-
Coajă macarons
