Rețete Rețete
Rose x Pistacchio

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Pralină de ciocolată 0,500 kg Arabesque Blanc 29
0,015 kg colorant roșu
0,005 kg glitter roșu alimentar
Cremă de trandafir și zmeură 0,100 kg Farcitura Raspberry
0,100 kg Rosette
0,050 kg dulceață de trandafiri
Cremă de fistic 0,200 kg Chocolatier Pistacchio
0,100 kg Rosette

Mod de lucru

Pralină de ciocolată

Topim ciocolata și o temperăm, apoi adăugăm colorantul și glitter-ul, după care turnăm în matriță.

Cremă de trandafir și zmeură

Se semi-spumează Rosette și apoi se încorporează Fărctiura Raspberry și dulceața de trandafiri.

Cremă de fistic

Se spumează Rosette, apoi se încorporează Chocolatier Pistacchio. Se dă la rece minimum o oră, apoi se închid pralinele.

Rose x Pistacchio