

Rose x Pistacchio
Rose x Pistacchio
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Pralină de ciocolată | 0,500 | kg | Arabesque Blanc 29 |
0,015 | kg | colorant roșu | |
0,005 | kg | glitter roșu alimentar | |
Cremă de trandafir și zmeură | 0,100 | kg | Farcitura Raspberry |
0,100 | kg | Rosette | |
0,050 | kg | dulceață de trandafiri | |
Cremă de fistic | 0,200 | kg | Chocolatier Pistacchio |
0,100 | kg | Rosette |
Mod de lucru
Pralină de ciocolată
Topim ciocolata și o temperăm, apoi adăugăm colorantul și glitter-ul, după care turnăm în matriță.
Cremă de trandafir și zmeură
Se semi-spumează Rosette și apoi se încorporează Fărctiura Raspberry și dulceața de trandafiri.
Cremă de fistic
Se spumează Rosette, apoi se încorporează Chocolatier Pistacchio. Se dă la rece minimum o oră, apoi se închid pralinele.
