Rețete Rețete
Nocciola Sandwich

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 1,000 kg Toffee Velvet Cake
0,650 kg ouă
0,130 kg ulei
0,180 kg apă
Cremă de alune de pădure 0,500 kg Chocolatier Nocciola Bianca
0,200 kg Panna Cotta
1,000 kg Rosette
Inserție de caise 0,400 kg Jam Extra Caise
Glazură și decor Arabesque Noir 58
alune de pădure

Mod de lucru

Foaie

Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteză medie, mai puțin uleiul, care se adaugă în ultimul minut de mixare. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 10 minute.

Cremă de alune de pădure

Se topește Panna Cotta și se încorporează lejer în Rosette spumată. Chocolatier Nocciola Bianca se încălzește la bain-marie și se încorporează în Rosette spumată.

Mod de ansamblare:

  • blat

  • cremă

  • blat

  • cremă

  • glazură

  • decor

Nocciola Sandwich