

Nocciola Sandwich
Nocciola Sandwich
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 1,000 | kg | Toffee Velvet Cake |
0,650 | kg | ouă | |
0,130 | kg | ulei | |
0,180 | kg | apă | |
Cremă de alune de pădure | 0,500 | kg | Chocolatier Nocciola Bianca |
0,200 | kg | Panna Cotta | |
1,000 | kg | Rosette | |
Inserție de caise | 0,400 | kg | Jam Extra Caise |
Glazură și decor | Arabesque Noir 58 | ||
alune de pădure |
Mod de lucru
Foaie
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteză medie, mai puțin uleiul, care se adaugă în ultimul minut de mixare. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 10 minute.
Cremă de alune de pădure
Se topește Panna Cotta și se încorporează lejer în Rosette spumată. Chocolatier Nocciola Bianca se încălzește la bain-marie și se încorporează în Rosette spumată.
Mod de ansamblare:
-
blat
-
cremă
-
blat
-
cremă
-
glazură
-
decor
