

Spicy Swirl
Spicy Swirl
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat fraged | 0,500 | kg | Bratislava Pastry Mix |
0,500 | kg | făină albă | |
0,450 | kg | unt | |
0,010 | kg | drojdie | |
Ganaj de ciocolată amăruie | 0,540 | kg | Rosette |
0,150 | kg | sirop de glucoză | |
0,540 | kg | Arabesque Noir 58 | |
0,540 | kg | Arabesque Lait 34 | |
0,075 | kg | unt | |
0,020 | kg | cardamom | |
Glazură și decor | zmeură proaspătă | ||
fistic mărunțit |
Mod de lucru
Aluat fraged
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 10 minute, la viteză medie, sau până se formează un aluat nisipos. Se dă la rece minimum 6 ore, după care se întinde o foaie de 2 mm grosime și se decupează în forma dorită. Compoziția se pune în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 6-7 minute sau până când capătă o culoare rumen-aurie.
Ganaj de ciocolată amăruie
Se aduce la fierbere Rosette împreună cu siropul de glucoză și cardamomul, apoi se toarnă peste ciocolată și unt. Se acoperă cu folie alimentară de plastic și se lasă la infuzat minimum 30 de minute, după care se omogenizează și se toarnă în formă, apoi se dă la congelator.
Mod de ansamblare:
-
biscuite
-
ganaj de ciocolată amăruie
-
decor
