Rețete Rețete

Spicy Swirl

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat fraged 0,500 kg Bratislava Pastry Mix
0,500 kg făină albă
0,450 kg unt
0,010 kg drojdie
Ganaj de ciocolată amăruie 0,540 kg Rosette
0,150 kg sirop de glucoză
0,540 kg Arabesque Noir 58
0,540 kg Arabesque Lait 34
0,075 kg unt
0,020 kg cardamom
Glazură și decor zmeură proaspătă
fistic mărunțit

Mod de lucru

Aluat fraged

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 10 minute, la viteză medie, sau până se formează un aluat nisipos. Se dă la rece minimum 6 ore, după care se întinde o foaie de 2 mm grosime și se decupează în forma dorită. Compoziția se pune în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 6-7 minute sau până când capătă o culoare rumen-aurie.

Ganaj de ciocolată amăruie

Se aduce la fierbere Rosette împreună cu siropul de glucoză și cardamomul, apoi se toarnă peste ciocolată și unt. Se acoperă cu folie alimentară de plastic și se lasă la infuzat minimum 30 de minute, după care se omogenizează și se toarnă în formă, apoi se dă la congelator.

Mod de ansamblare:

  • biscuite

  • ganaj de ciocolată amăruie

  • decor

Spicy Swirl