

Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat cu aromă de fistic | 1,000 | kg | Green Velvet Cake |
0,130 | kg | ulei | |
0,180 | kg | apă | |
0,650 | kg | ouă | |
Blat cu aromă de fructe de pădure | 0,500 | kg | Purple Velvet Cake |
0,325 | kg | ouă | |
0,065 | kg | ulei | |
0,090 | kg | apă | |
Cremă de zmeură | 0,200 | kg | Zeesan Curd Cheesee |
0,300 | kg | Panna Cotta | |
0,600 | kg | Rosette | |
0,200 | kg | apă | |
0,350 | kg | Farcitura Raspberry | |
Glazură și decor | 0,500 | kg | Rosette |
0,100 | kg | Chocolatier Pistacchio |
Mod de lucru
Blat cu aromă de fistic
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare, mai puțin uleiul care se adaugă în ultimul minut de mixare. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 10 minute.
Blat cu aromă de fructe de pădure
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în ramă de dimensiune 30/40 cm, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 10 minute.
Cremă de zmeură
Se hidratează Zeesan Curd Cheese după care se încorporează în Rosette semispumată. Se adaugă Panna Cotta topită și Farcitura Raspberry și se omogenizează.
Glazură și decor
Se topește Chocolatier Pistacchio și se încorporează în Rosette spumată, după care se îmbracă tortul.
