Rețete Rețete
Vintage Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat cu aromă de fistic 1,000 kg Green Velvet Cake
0,130 kg ulei
0,180 kg apă
0,650 kg ouă
Blat cu aromă de fructe de pădure 0,500 kg Purple Velvet Cake
0,325 kg ouă
0,065 kg ulei
0,090 kg apă
Cremă de zmeură 0,200 kg Zeesan Curd Cheesee
0,300 kg Panna Cotta
0,600 kg Rosette
0,200 kg apă
0,350 kg Farcitura Raspberry
Glazură și decor 0,500 kg Rosette
0,100 kg Chocolatier Pistacchio

Mod de lucru

Blat cu aromă de fistic
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare, mai puțin uleiul care se adaugă în ultimul minut de mixare. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 10 minute.

Blat cu aromă de fructe de pădure
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în ramă de dimensiune 30/40 cm, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 10 minute.

Cremă de zmeură
Se hidratează Zeesan Curd Cheese după care se încorporează în Rosette semispumată. Se adaugă Panna Cotta topită și Farcitura Raspberry și se omogenizează.

Glazură și decor
Se topește Chocolatier Pistacchio și se încorporează în Rosette spumată, după care se îmbracă tortul.

Vintage Cake