Fusion Pistachio Cookie
Fusion Pistachio Cookie
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Biscuit de lămâie | 1000 | g | Fantasy Orange Cake |
| 375 | g | ouă | |
| 750 | g | unt | |
| 325 | g | făină | |
| Bezea | 250 | g | Bianca Meringue |
| 200 | g | apă | |
| 200 | g | zahăr | |
| 20 | g | suc de lămâie | |
| Inserție fistic | 200 | g | Chocolatier Pistacchio |
Mod de lucru
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 10 minute.
Mai multe informatii
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 8–10 minute.
