Raspberry&Lemon Cookie
Raspberry&Lemon Cookie
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Aluat fraged | 500 | g | Bratislava Pastry Mix |
| 500 | g | făină 480 | |
| 450 | g | unt | |
| 10 | g | drojdie | |
| Umplutură de zmeură | 300 | g | Frutapaste Raspberry |
| Inserție cremă de lămâie | 250 | g | Fruit Filling Lemon Cream |
| Glazura și decor | Mont Blanc |
Mod de lucru
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 10 minute.
Mai multe informatii
Se mixează ingredientele la viteză medie până la obținerea unui aluat omogen, apoi se dă la rece minimum o oră. După răcire, se întinde o foaie de 2 mm și se decupează.
