Chocolate Walnut
Chocolate Walnut
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Aluat priconuci | 250 | g | Bianca Meringue |
| 250 | g | apă | |
| 250 | g | zahăr | |
| 400 | g | Umplutură cozonac | |
| 250 | g | Flavour Rum | |
| Cremă de ciocolată | Chocolatier Profi Nero |
Mod de lucru
Bianca Meringue, apa și zahărul se pun pe foc, sub amestec continuu, până se încălzește compoziția și zahărul este topit. Se adaugă Umplutura Cozonac în bloc. Când ajunge la fierbere, compoziția se mută într-un vas și se lasă la temperat, apoi se adaugă făina, se omogenizează și se toarnă în formă de bănuți pe tava de copt prevăzută cu hârtie de copt.
Coacere: 150°C, timp de aproximativ 15–16 minute.
