Forest Fruit Buche de Noel
Forest Fruit Buche de Noel
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Foaie cu aromă de fructe de pădure | 300 | g | Purple Velvet Cake |
| 200 | g | ouă | |
| 40 | g | ulei | |
| 60 | g | apă | |
| Bază frișcă | 200 | g | Zeesan Curd Cheese |
| 200 | g | apă rece | |
| 1000 | g | Rosette | |
| 500 | g | Panna Cotta | |
| Cremă | 300 | g | Panna Cotta |
| 300 | g | Arabesque Noir 58 | |
| 20 | g | masă gelatină | |
| Inserție fructe de pădure | 500 | g | Cream Rap Super |
| 250 | g | Bază frișcă | |
| 50 | g | masă gelatină | |
| Glazura și decor | Spray Velvet Maro |
Mod de lucru
Foaie cu aromă de fructe de pădure:
Se mixează cu telul ingredientele timp de 7 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 4 minute.
Cremă de vanilie:
Se amestecă Cream Rap Super TDF cu baza de frișcă, iar la final se încorporează masa de gelatină topită.
Mod de asamblare:
• cremă de ciocolată
• cremă
• inserție foaie și fruct
• foaie
• glazură
