Rețete Rețete

Forest Fruit Buche de Noel

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie cu aromă de fructe de pădure 300 g Purple Velvet Cake
200 g ouă
40 g ulei
60 g apă
Bază frișcă 200 g Zeesan Curd Cheese
200 g apă rece
1000 g Rosette
500 g Panna Cotta
Cremă 300 g Panna Cotta
300 g Arabesque Noir 58
20 g masă gelatină
Inserție fructe de pădure 500 g Cream Rap Super
250 g Bază frișcă
50 g masă gelatină
Glazura și decor Spray Velvet Maro

Mod de lucru

Foaie cu aromă de fructe de pădure:

Se mixează cu telul ingredientele timp de 7 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 4 minute.

Cremă de vanilie:

Se amestecă Cream Rap Super TDF cu baza de frișcă, iar la final se încorporează masa de gelatină topită.

Mod de asamblare:
• cremă de ciocolată
• cremă
• inserție foaie și fruct
• foaie
• glazură

Forest Fruit Buche de Noel