Mini Santa
Mini Santa
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Gogoșică de portocală | 250 | g | Fantasy Lemon Cake |
| 90 | g | ouă | |
| 32 | g | ulei | |
| 62 | g | apă | |
| Crema de portocale | 200 | g | Fruit Filling Orange Cream |
| 150 | g | Panna Cotta | |
| 30 | g | masă gelatină | |
| Cremă de ciocolată | 100 | g | Arabesque Noir 58 |
| 100 | g | Panna Cotta | |
| 4 | g | cardamon | |
| Glazură oglindă | 100 | g | apă |
| 140 | g | zahăr | |
| 50 | ml | lapte condensat | |
| 10 | g | gelatină | |
| 150 | g | Arabesque Blanc 29 | |
| 15 | g | colorant alimentar | |
| Icing |
Mod de lucru
Gogoșică de portocală:
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în forma de donut. Coacerea se realizează la temperatura de 140°C, timp de aproximativ 20 de minute, între 2 tăvi prevăzute cu hârtie de copt.
Inserție cremă de ciocolată:
Se topește Panna Cotta împreună cu Arabesque Noir 58, apoi se adaugă cardamomul și se omogenizează.
Glazură oglindă:
Se fierbe un sirop din apă și zahăr, care se toarnă peste Arabesque Blanc 29 și laptele condensat. La final, se adaugă gelatina hidratată și se emulsionează cu ajutorul unui blender vertical pentru glazuri.
Mod de asamblare:
gogoșică/cremă/cremă ciocolată/cremă de portocale/glazură
