Rețete Rețete

Mini Santa

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Gogoșică de portocală 250 g Fantasy Lemon Cake
90 g ouă
32 g ulei
62 g apă
Crema de portocale 200 g Fruit Filling Orange Cream
150 g Panna Cotta
30 g masă gelatină
Cremă de ciocolată 100 g Arabesque Noir 58
100 g Panna Cotta
4 g cardamon
Glazură oglindă 100 g apă
140 g zahăr
50 ml lapte condensat
10 g gelatină
150 g Arabesque Blanc 29
15 g colorant alimentar
Icing

Mod de lucru

Gogoșică de portocală:

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în forma de donut. Coacerea se realizează la temperatura de 140°C, timp de aproximativ 20 de minute, între 2 tăvi prevăzute cu hârtie de copt.

Inserție cremă de ciocolată:

Se topește Panna Cotta împreună cu Arabesque Noir 58, apoi se adaugă cardamomul și se omogenizează.

Glazură oglindă:

Se fierbe un sirop din apă și zahăr, care se toarnă peste Arabesque Blanc 29 și laptele condensat. La final, se adaugă gelatina hidratată și se emul­sionează cu ajutorul unui blender vertical pentru glazuri.

Mod de asamblare:
gogoșică/cremă/cremă ciocolată/cremă de portocale/glazură

Mini Santa