Pine Cones
Pine Cones
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Foaie cu aromă de fistic | 500 | g | Green Velvet Cake |
| 325 | g | ouă | |
| 65 | g | ulei | |
| 90 | g | apă | |
| Cremă de fistic | 200 | g | Chocolatier Pistacchio |
| 300 | g | Panna Cotta | |
| 30 | g | masă gelatină | |
| Inserție de zmeură | 200 | g | Frutapaste Raspberry |
| 10 | g | coajă rasă lămâie | |
| Glazură și decor | Spray Velvet Maro |
Mod de lucru
Foaie cu aromă de fistic:
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteză medie, mai puțin uleiul, care se adaugă în ultimul minut de mixare. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 5-6 minute.
Cremă de fistic:
Panna Cotta se topește până devine fluidă, apoi se încorporează în Chocolatier Pistacchio ușor încălzit. La final, se adaugă masa de gelatină topită și se omogenizează.
Mod de asamblare:
• cremă
• inserție
• cremă
• foaie
• glazură
