Rețete Rețete

Pine Cones

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie cu aromă de fistic 500 g Green Velvet Cake
325 g ouă
65 g ulei
90 g apă
Cremă de fistic 200 g Chocolatier Pistacchio
300 g Panna Cotta
30 g masă gelatină
Inserție de zmeură 200 g Frutapaste Raspberry
10 g coajă rasă lămâie
Glazură și decor Spray Velvet Maro

Mod de lucru

Foaie cu aromă de fistic:

Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteză medie, mai puțin uleiul, care se adaugă în ultimul minut de mixare. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 5-6 minute.

Cremă de fistic:

Panna Cotta se topește până devine fluidă, apoi se încorporează în Chocolatier Pistacchio ușor încălzit. La final, se adaugă masa de gelatină topită și se omogenizează.

Mod de asamblare:
• cremă
• inserție
• cremă
• foaie
• glazură

Pine Cones