Rețete Rețete

Reindeer Choux

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Choux 300 g Jello Total Special
500 g ouă
30 g unt
15 g zahăr pudră
Craquelin 170 g unt
190 g făină
190 g zahăr
Cremă de vanilie 250 g Milano Cream Vanilla
500 g apă
Inserție de mango și fructul pasiunii 200 g Fruit Filling Mango
100 g Farcitura Passion Fruit
Cremă cu alune de pădure 100 g Chocolatier Nocciola Bianca
50 g Panna Cotta
200 g Rosette
30 g masă
Glazură și decor Satina Dark

Mod de lucru

Choux:

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 10 minute, sau până când se obține un aluat omogen, la viteză mare. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 175°C, timp de 45 de minute.

Craquelin:

Cele trei ingrediente se mixează cu paleta până devin omogene. Se întinde o foaie de grosime 2,5 mm și se dă la rece minimum 30 de minute, apoi se decupează la diametrul dorit.

Cremă de vanilie:

Se mixează cele două materii prime cu ajutorul telului timp de 5 minute, la viteză mare.

Cremă de alune de pădure:

Se topește Panna Cotta, apoi se încorporează în Rosette spumată și în Chocolatier Nocciola Bianca încălzită. Se adaugă masa de gelatină topită, se omogenizează, se lasă la temperat, apoi se aplică pe choux-ul întors, cu ajutorul unui pos prevăzut cu dui larg.

Mod de asamblare:
• cremă
• inserție
• cremă
• foaie
• glazură

Reindeer Choux