Rețete Rețete

Santa’s Outfit

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie de vanilie 300 g Genoise ES
300 g ouă
Mousse de ciocolată albă 250 g Arabesque Blanc 29
120 g Panna Cotta
130 g Rosette
40 g masă gelatină
4 g rozmarin
Insertie de pară 250 g Fruit Filling Pear
Glazură oglindă 100 g apă
140 g zahăr
50 ml lapte condensat
10 g gelatină
150 g Arabesque Noir 58
Icing

Mod de lucru

Foaie de vanilie:

Se mixează cu telul ingredientele timp de 7 minute la viteză mare. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5 minute.

Mousse de ciocolată albă și rozmarin:

Se topește Panna Cotta împreună cu Arabesque Blanc 29, apoi se adaugă rozmarinul și se lasă la infuzat minimum 30 de minute. Apoi se încorporează în Rosette spumata, se adaugă masa de gelatină topită și se omogenizează.

Glazură oglindă:

Se fierbe un sirop din apă și zahăr, care se toarnă peste Arabesque Blanc 29 și laptele condensat. La final, se adaugă gelatina hidratată și se emulsionază cu ajutorul unui blender vertical pentru glazuri.

Mod de asamblare:
• cremă
• inserție
• cremă
• foaie
• glazură

Santa’s Outfit