Santa’s Outfit
Santa’s Outfit
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Foaie de vanilie | 300 | g | Genoise ES |
| 300 | g | ouă | |
| Mousse de ciocolată albă | 250 | g | Arabesque Blanc 29 |
| 120 | g | Panna Cotta | |
| 130 | g | Rosette | |
| 40 | g | masă gelatină | |
| 4 | g | rozmarin | |
| Insertie de pară | 250 | g | Fruit Filling Pear |
| Glazură oglindă | 100 | g | apă |
| 140 | g | zahăr | |
| 50 | ml | lapte condensat | |
| 10 | g | gelatină | |
| 150 | g | Arabesque Noir 58 | |
| Icing |
Mod de lucru
Foaie de vanilie:
Se mixează cu telul ingredientele timp de 7 minute la viteză mare. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5 minute.
Mousse de ciocolată albă și rozmarin:
Se topește Panna Cotta împreună cu Arabesque Blanc 29, apoi se adaugă rozmarinul și se lasă la infuzat minimum 30 de minute. Apoi se încorporează în Rosette spumata, se adaugă masa de gelatină topită și se omogenizează.
Glazură oglindă:
Se fierbe un sirop din apă și zahăr, care se toarnă peste Arabesque Blanc 29 și laptele condensat. La final, se adaugă gelatina hidratată și se emulsionază cu ajutorul unui blender vertical pentru glazuri.
Mod de asamblare:
• cremă
• inserție
• cremă
• foaie
• glazură
