Rețete Rețete

Travel Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat cu aromă de toffe 500 g Toffee Velvet Cake
325 g ouă
65 g ulei
90 g apă
20 g condimente
Inserție cremă nocciola 300 g Chocolatier Nocciola Bianca
200 g Rosette
20 g masă gelatină
50 g arahide granulate
Glazură și decor 400 g Kremline Toffee
decorațiuni din ciocolată

Mod de lucru

Blat cu aromă de toffee:

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 5 minute la viteză medie, mai puțin uleiul, care se adaugă în ultimul minut de mixare. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 10-12 minute.

Inserție cremă Nocciola:

Chocolatier Nocciola Bianca se încălzește, apoi se încorporează în Rosette spumată. La final, se adaugă pe rând masa de gelatină topită și arahidele granulate. Crema obținută se aplică prin posare cu ajutorul unui dui.

Mod de asamblare:
• blat
• cremă
• glazură

Travel Cake