Travel Cake
Travel Cake
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Blat cu aromă de toffe | 500 | g | Toffee Velvet Cake |
| 325 | g | ouă | |
| 65 | g | ulei | |
| 90 | g | apă | |
| 20 | g | condimente | |
| Inserție cremă nocciola | 300 | g | Chocolatier Nocciola Bianca |
| 200 | g | Rosette | |
| 20 | g | masă gelatină | |
| 50 | g | arahide granulate | |
| Glazură și decor | 400 | g | Kremline Toffee |
| decorațiuni din ciocolată |
Mod de lucru
Blat cu aromă de toffee:
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 5 minute la viteză medie, mai puțin uleiul, care se adaugă în ultimul minut de mixare. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 10-12 minute.
Inserție cremă Nocciola:
Chocolatier Nocciola Bianca se încălzește, apoi se încorporează în Rosette spumată. La final, se adaugă pe rând masa de gelatină topită și arahidele granulate. Crema obținută se aplică prin posare cu ajutorul unui dui.
Mod de asamblare:
• blat
• cremă
• glazură
