Rețete Rețete

White Wonderland

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat cu aromă de fructe de pădure 500 g Purple Velvet Cake
325 g ouă
65 g ulei
90 g apă
Inserție de caramel 600 g Kremline Toffee
50 g Rosette
30 g masă gelatină
Inserție de ciocolată 300 g Arabesque Noir 58
300 g Panna Cotta
30 g masă de gelatină
Inserție de fructe de pădure 150 g Patissier Forest Fruit
Mousse de ciocolată albă 250 g Arabesque Blanc 29
120 g Panna Cotta
130 g Rosette
40 g masă gelatină
Glazură oglindă 100 g apă
140 g zahăr
50 ml lapte condesat
10 g gelatină
150 g Arabewsque Blanc 29

Mod de lucru

Blat cu aroma de fructe de padure:

Se mixeaza cu telul ingredientele timp de  5 minute la viteza medie, ,mai putin uleiul pe care il adaugam in ultimul minut.. Compozitia se toarna in  tava 30/40, tapetata cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 12-15 min minute.

Mousse de ciocolata alba

Se topeste Panna Cotta impreuna cu Arabesque Blanc 29 apoi se incorporeaza in Rosette spumata , adaugam masa de gelatina topita si omogenizam.

 Glazura oglinda:

Se fierbe un sirop din apa si zahar care se toarna peste Arabesque Blanc 29 si laptele condensate. La final adaugam gelatina hidratata si emulsionam cu ajutorul unui blender vertical pentru glazuri.

Mod de ansamblare:

  • crema
  • inserti
  • crema
  • blat
  • glazura

Mai multe informatii

Blat cu aromă de fructe de pădure:

Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteză medie, mai puțin uleiul, pe care îl adăugăm în ultimul minut. Compoziția se toarnă în tava 30/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 12-15 minute.

Mousse de ciocolată albă:

Se topește Panna Cotta împreună cu Arabesque Blanc 29, apoi se încorporează în Rosette spumată. Se adaugă masa de gelatină topită și se omogenizează.

Glazură oglindă:

Se fierbe un sirop din apă și zahăr, care se toarnă peste Arabesque Blanc 29 și laptele condensat. La final, se adaugă gelatina hidratată și se emulsionază cu ajutorul unui blender vertical pentru glazuri.

Mod de asamblare:
• cremă
• inserție
• cremă
• blat
• glazură

White Wonderland