White Wonderland
White Wonderland
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Blat cu aromă de fructe de pădure | 500 | g | Purple Velvet Cake |
| 325 | g | ouă | |
| 65 | g | ulei | |
| 90 | g | apă | |
| Inserție de caramel | 600 | g | Kremline Toffee |
| 50 | g | Rosette | |
| 30 | g | masă gelatină | |
| Inserție de ciocolată | 300 | g | Arabesque Noir 58 |
| 300 | g | Panna Cotta | |
| 30 | g | masă de gelatină | |
| Inserție de fructe de pădure | 150 | g | Patissier Forest Fruit |
| Mousse de ciocolată albă | 250 | g | Arabesque Blanc 29 |
| 120 | g | Panna Cotta | |
| 130 | g | Rosette | |
| 40 | g | masă gelatină | |
| Glazură oglindă | 100 | g | apă |
| 140 | g | zahăr | |
| 50 | ml | lapte condesat | |
| 10 | g | gelatină | |
| 150 | g | Arabewsque Blanc 29 |
Mod de lucru
Blat cu aroma de fructe de padure:
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza medie, ,mai putin uleiul pe care il adaugam in ultimul minut.. Compozitia se toarna in tava 30/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 12-15 min minute.
Mousse de ciocolata alba
Se topeste Panna Cotta impreuna cu Arabesque Blanc 29 apoi se incorporeaza in Rosette spumata , adaugam masa de gelatina topita si omogenizam.
Glazura oglinda:
Se fierbe un sirop din apa si zahar care se toarna peste Arabesque Blanc 29 si laptele condensate. La final adaugam gelatina hidratata si emulsionam cu ajutorul unui blender vertical pentru glazuri.
Mod de ansamblare:
- crema
- inserti
- crema
- blat
- glazura
Mai multe informatii
Blat cu aromă de fructe de pădure:
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteză medie, mai puțin uleiul, pe care îl adăugăm în ultimul minut. Compoziția se toarnă în tava 30/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 12-15 minute.
Mousse de ciocolată albă:
Se topește Panna Cotta împreună cu Arabesque Blanc 29, apoi se încorporează în Rosette spumată. Se adaugă masa de gelatină topită și se omogenizează.
Glazură oglindă:
Se fierbe un sirop din apă și zahăr, care se toarnă peste Arabesque Blanc 29 și laptele condensat. La final, se adaugă gelatina hidratată și se emulsionază cu ajutorul unui blender vertical pentru glazuri.
Mod de asamblare:
• cremă
• inserție
• cremă
• blat
• glazură
