Rețete Rețete

Bloody Heart.

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat umed de ciocolată 0,750 kg Vero Dark Select
0,400 kg ou
0,300 kg ulei
0,200 kg apă
Cremă de iaurt și fructe de pădure 0,200 kg Rap Yogofresh
0,100 kg apă rece
0,100 kg iaurt
0,600 kg Rosette
0,300 kg Patissier Forest Fruit
0,020 kg colorant alimentar
Inserție de fructe de pădure 0,600 kg Patissier Forest Fruit
Glazură și decor Spray Velvet Roșu

Mod de lucru

Blat umed de ciocolată.
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de 10-12 minute.

Cremă de iaurt și fructe de pădure.
Se hidratează Rap Yogofresh apoi se încorporează în Rosette spumată împreună cu iaurtul iar la final încorporăm Patissier Forest Fruit și colorantul roșu, se toarnă în formă și se lasă la abatitor pentru minim 4 ore.

Mod de asamblare

blat/cremă/inserție/cremă/glazură

Bloody Heart