

Bloody Heart.
Bloody Heart.
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat umed de ciocolată | 0,750 | kg | Vero Dark Select |
0,400 | kg | ou | |
0,300 | kg | ulei | |
0,200 | kg | apă | |
Cremă de iaurt și fructe de pădure | 0,200 | kg | Rap Yogofresh |
0,100 | kg | apă rece | |
0,100 | kg | iaurt | |
0,600 | kg | Rosette | |
0,300 | kg | Patissier Forest Fruit | |
0,020 | kg | colorant alimentar | |
Inserție de fructe de pădure | 0,600 | kg | Patissier Forest Fruit |
Glazură și decor | Spray Velvet Roșu |
Mod de lucru
Blat umed de ciocolată.
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de 10-12 minute.
Cremă de iaurt și fructe de pădure.
Se hidratează Rap Yogofresh apoi se încorporează în Rosette spumată împreună cu iaurtul iar la final încorporăm Patissier Forest Fruit și colorantul roșu, se toarnă în formă și se lasă la abatitor pentru minim 4 ore.
Mod de asamblare
blat/cremă/inserție/cremă/glazură
