Rețete Rețete

Creepy Black Forest.

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat umed de ciocolată 0,750 kg Vero Dark Select
0,500 kg ou
0,300 kg ulei
0,100 kg apă
Cremă de vanilie 0,150 kg Milano Cream Vanilla
0,300 kg apă rece
0,200 kg Rosette
0,060 kg Zeesan Neutral
Inserție de vișine 0,250 kg Sour Cherry 75
Ganache de ciocolată amăruie 0,300 kg Arabesque Noir 58
0,400 kg Rosette
Glazură și decor 0,100 kg Bianca Merinque
0,100 kg apă
0,100 kg zahăr
0,030 kg masă gelatină
Satina Dark
Satina White

Mod de lucru

Blat umed de ciocolată

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în cerc cu diamentrul de 16 cm. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de 10-13 minute.

Cremă de vanilie

Milano Cream Vanilla se hidratează mixând cu telul pentru 5 minute la viteza mare. Zeesan Neutral se hidratează apoi se încorporează în Rosette spumată. Amestecăm Milano Cream Vanilla cu Rosette și omogenizăm.

Ganache de cicolată amaruie

Se aduce la fierbere Rosette și se toarnă peste Arabesque Noir 58 și se emulsionează. După răcire, se îndreaptă tortul montat și răcit.

Glazură și decor

Se spumează Bianca Meringue împreună cu apa și zahărul iar la final se adaugă masa de gelatină topită. După răcire se îmbracă tortul.

Mod de asamblare

blat/cremă/blat/cremă/blat/glazură/decor

Creepy Black Forest.