Rețete Rețete

Dark Twist Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat umed de ciocolată 0,750 kg Vero Dark Select
0,500 kg ou
0,300 kg ulei
0,100 kg apă
Blat aromă fructe de pădure 0,500 kg Purple Velvet Cake
0,325 kg ou
0,065 kg ulei
0,090 kg apă
Inserție de căpșuni 0,500 kg Paletta Strawberry
0,150 kg apă
0,200 kg Fruit Filling Strawberry
Cremă de ciocolată albă 0,200 kg Arabesque Blanc 29
0,100 kg Rosette -1
0,400 kg Rosette - 2
0,200 kg Panna Cotta
0,060 kg masă
Glazură și decor Satina White
Satina Dark

Mod de lucru

Blat umed de ciocolată.
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în 2 cercuri de diametru de 18 cm. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 10-13 minute.

Blat aromă fructe de pădure.
Peste se toarnă compoziția de Purple Velvet Cake, realizată prin mixarea ingredientelor cu ajutorul telului timp de aproximativ 5 minute la viteza mare, Se coace
la temperatura de 180°C timp de aproximativ 40 minute. 

Inserție de căpșuni.
Se fierbe Paletta Strawberry cu apa, după care se încorporează Fruit Filling Strawberry, se toarnă într-un cerc și se lasă la răcit.

Cremă de ciocolată albă. 
Se topește Panna Cotta apoi se încorporează în Rosette 28 spumată. Rosette (1) se aduce la fierbere și se toarnă peste Arabesque Blanc 29 care se emulsionează și se amestecă cu Rosette (2) iar la final încorporăm masa de gelatină topită.

Mod de ansamblare.
blat/cremă/inserție cremă/clat/cremă/decor

Dark Twist Cake