

Dark Twist Cake
Dark Twist Cake
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat umed de ciocolată | 0,750 | kg | Vero Dark Select |
0,500 | kg | ou | |
0,300 | kg | ulei | |
0,100 | kg | apă | |
Blat aromă fructe de pădure | 0,500 | kg | Purple Velvet Cake |
0,325 | kg | ou | |
0,065 | kg | ulei | |
0,090 | kg | apă | |
Inserție de căpșuni | 0,500 | kg | Paletta Strawberry |
0,150 | kg | apă | |
0,200 | kg | Fruit Filling Strawberry | |
Cremă de ciocolată albă | 0,200 | kg | Arabesque Blanc 29 |
0,100 | kg | Rosette -1 | |
0,400 | kg | Rosette - 2 | |
0,200 | kg | Panna Cotta | |
0,060 | kg | masă | |
Glazură și decor | Satina White | ||
Satina Dark |
Mod de lucru
Blat umed de ciocolată.
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în 2 cercuri de diametru de 18 cm. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 10-13 minute.
Blat aromă fructe de pădure.
Peste se toarnă compoziția de Purple Velvet Cake, realizată prin mixarea ingredientelor cu ajutorul telului timp de aproximativ 5 minute la viteza mare, Se coace
la temperatura de 180°C timp de aproximativ 40 minute.
Inserție de căpșuni.
Se fierbe Paletta Strawberry cu apa, după care se încorporează Fruit Filling Strawberry, se toarnă într-un cerc și se lasă la răcit.
Cremă de ciocolată albă.
Se topește Panna Cotta apoi se încorporează în Rosette 28 spumată. Rosette (1) se aduce la fierbere și se toarnă peste Arabesque Blanc 29 care se emulsionează și se amestecă cu Rosette (2) iar la final încorporăm masa de gelatină topită.
Mod de ansamblare.
blat/cremă/inserție cremă/clat/cremă/decor
