

Eyeball Dome.
Eyeball Dome.
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie de lămâie | 0,750 | kg | Fantasy Lemon Cake |
0,265 | kg | ou | |
0,100 | kg | ulei | |
0,135 | kg | apă | |
Cremă de lămâie și semințe de chia | 0,200 | kg | Arabesque Blanc 29 |
0,100 | kg | Rosette - 1 | |
0,400 | kg | Rosette -2 | |
0,200 | kg | Fruit Filling Lemon Cream | |
0,050 | kg | masă gelatină | |
0,010 | kg | semințe de chia | |
0,100 | kg | lapte | |
Inserție de căpșuni | 0,600 | kg | Fruit Filling Strawberry |
Glazură și decor | Spray Velvet Roșu | ||
Satina White | |||
Satina Dark |
Mod de lucru
Foaie de lămâie.
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 8-10 minute.
Cremă de lămâie și semințe de chia.
Semințele de chia se hidratează în laptele fierbinte minim 1 oră. Se topește Panna Cotta apoi se încorporează în Rosette 28 spumată. Arabesque Blanc 29 se topește în Rosette 26 adusă la fierbere iar după temperare se încorporează în Rosette 28. La final încorporăm semințele de chia hidratate și masă de gelatină topită.
Mod de asamblare
cremă/inserție/cremă/blat/glazură/decor
