Rețete Rețete

Eyeball Dome.

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie de lămâie 0,750 kg Fantasy Lemon Cake
0,265 kg ou
0,100 kg ulei
0,135 kg apă
Cremă de lămâie și semințe de chia 0,200 kg Arabesque Blanc 29
0,100 kg Rosette - 1
0,400 kg Rosette -2
0,200 kg Fruit Filling Lemon Cream
0,050 kg masă gelatină
0,010 kg semințe de chia
0,100 kg lapte
Inserție de căpșuni 0,600 kg Fruit Filling Strawberry
Glazură și decor Spray Velvet Roșu
Satina White
Satina Dark

Mod de lucru

Foaie de lămâie.
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 8-10 minute.

Cremă de lămâie și semințe de chia.
Semințele de chia se hidratează în laptele fierbinte minim 1 oră. Se topește Panna Cotta apoi se încorporează în Rosette 28 spumată. Arabesque Blanc 29 se topește în Rosette 26 adusă la fierbere iar după temperare se încorporează în Rosette 28. La final încorporăm semințele de chia hidratate și masă de gelatină topită. 

Mod de asamblare

cremă/inserție/cremă/blat/glazură/decor

Eyeball Dome