Easter Egg Cheesecake
Easter Egg Cheesecake
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Pate Sucree | 0,515 | kg | unt |
0,326 | kg | zahăr pudră | |
0,103 | kg | făină de migdale | |
0,002 | kg | sare | |
0,193 | kg | ouă | |
0,859 | kg | făină de grâu | |
Cremă cheesecake | 0,150 | kg | Rosette |
0,150 | kg | Zeela Soft Ser | |
Glazură și decor | Krem Line Toffii | ||
decorațiuni din ciocolată | |||
Hazelnut Krokant |
Mod de lucru
Pate sucree
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteza medie. Aluatul obținut se lasă la rece pentru minim 12 ore, după de întinde o foaie de grosime 3 mm și se decupează forma de biscuite. Se coace la 200°C pentru aproximativ 8 minute.
Cremă de cheesecake
Toate ingredientele se mixează împreună până devin o cremă fermă omogenă.
Mod de ansamblare
- Formă ciocolata
- crumble
- cremă de cheesecake
- decor