Rețete Rețete

Easter Egg Cheesecake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Pate Sucree 0,515 kg unt
0,326 kg zahăr pudră
0,103 kg făină de migdale
0,002 kg sare
0,193 kg ouă
0,859 kg făină de grâu
Cremă cheesecake 0,150 kg Rosette
0,150 kg Zeela Soft Ser
Glazură și decor Krem Line Toffii
decorațiuni din ciocolată
Hazelnut Krokant

Mod de lucru

Pate sucree

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteza medie. Aluatul obținut se lasă la rece pentru minim 12 ore, după de întinde o foaie de grosime 3 mm și se decupează forma de biscuite. Se coace la 200°C pentru aproximativ 8 minute.

Cremă de cheesecake

Toate ingredientele se mixează împreună până devin o cremă fermă omogenă.

Mod de ansamblare

  • Formă ciocolata
  • crumble
  • cremă de cheesecake
  • decor
Easter Egg Cheesecake

Produse

Zeela Soft Ser

Umplutură de brânză, stabilă la coacere, pentru produse de patiserie și cofetărie.

Gama Krem Line

Cremă de cofetărie pe bază de grăsimi vegetale utilizată pentru decorare și glazură.

Hazelnut Krokant

Zahăr caramelizat cu alune de pădure.

Rosette

Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).