Rețete Rețete

Mango Sweet Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Dacquoise de mac 0,500 kg Bianca Meringue
0,500 kg apă
0,250 kg Mohn Quick
0,100 kg făină
0,500 kg zahăr tos
Cheescake Mousse 0,600 kg Zeela Soft Ser
0,300 kg cremă de brânză Philadelphia
0,200 kg zahăr
0,600 kg Rosette
0,020 kg gelatină
0,100 kg lapte
Inserție de mango 0,900 kg Fruit Filling Mango
Glazură oglindă 0,100 kg apă
0,140 kg zahăr
0,050 ml lapte condensat
0,010 kg gelatină
0,150 kg Arabesque Blanc 29
0,015 kg colorant alimentar
Decor flori comestibile
Satina White

Mod de lucru

Dacquise de mac

Se mixează cu telul ingredientele timp de 10 minute la viteza mare. După formarea bezelei adăugăm Mohn Quick și încorporăm lejer. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 175°C, timp de aproximativ 20 de minute.

Cheesecake Mousse

Se spumează Zeela Soft Ser cu crema de brânză și zahărul, se adaugă treptat Rosette. Gelatina rehidratată se adaugă în laptele fierbinte și după o turnăm în fir subțire.

Glazură oglindă

Se fierbe un sirop din apă și zahăr care se toarnă peste Arabesque Blanc 29 și laptele condensat. La final adăugăm gelatina hidratată și emulsionăm cu ajutorul unui blender vertical pentru glazuri.

Mod de ansamblare

  • blat
  • cremă
  • blat
  • cremă
  • grazură
  • decor
Mango Sweet Cake

Produse

Rosette

Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).

Zeela Soft Ser

Umplutură de brânză, stabilă la coacere, pentru produse de patiserie și cofetărie.

Mohn Quick

Mix pentru obținerea umpluturii cu mac.

Arabesque Blanc 29

Ciocolată albă belgiană pentru umplerea și glazurarea produselor de cofetărie.

Gama Satina

Glazură pentru produsele de cofetărie

Bianca Meringue

Mix pulverulent pentru bezea și nuga.

FruitFul

Umpluturi de fructe utilizate în produse de cofetărie și patiserie.