
Mini eclere Pastel
Mini eclere Pastel
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Coji eclere | 0.340 | kg | Jello Total Cold |
0.480 | L | apa | |
Umplutura | 0.800 | kg | Chocolina White |
0.400 | kg | Rosette | |
Glazura | 0.300 | kg | Chocolina White |
0.030 | kg | ulei | |
colorant |
Mod de lucru
Coji eclere
Se mixează toate ingredientele la viteza mare cu paleta, timp de 12 minute. Compoziția obținută se toarnă cu posh-ul prevăzut cu spriț, pe tavă tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează timp de 20 de minute, la temperatura 200°C. (în momentul întroducerii în cuptor, temperatura trebuie sa fie de 220°C, iar apoi se scade la 200°C).
Umplutură
Se spumează Rosette și se amestecă cu Chocolina White.
Glazură
Se încălzește la bain-marie Chocolina White, se adaugă uleiul și se omogenizează. La final se colorează.
