Rețete Rețete

Mini eclere Pastel

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Coji eclere 0.340 kg Jello Total Cold
0.480 L apa
Umplutura 0.800 kg Chocolina White
0.400 kg Rosette
Glazura 0.300 kg Chocolina White
0.030 kg ulei
colorant

Mod de lucru

Coji eclere
Se mixează toate ingredientele la viteza mare cu paleta, timp de 12 minute. Compoziția obținută se toarnă cu posh-ul prevăzut cu spriț, pe tavă tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează timp de 20 de minute, la temperatura 200°C. (în momentul întroducerii în cuptor, temperatura trebuie sa fie de 220°C, iar apoi se scade la 200°C).


Umplutură
Se spumează Rosette și se amestecă cu Chocolina White.


Glazură
Se încălzește la bain-marie Chocolina White, se adaugă uleiul și se omogenizează. La final se colorează.

Mini eclere Pastel

Produse

Chocollina White

Cremă pe baza de grăsimi, utilizată pentru umplerea și glazurarea produselor de cofetărie