![Rețete Rețete](https://www.zeelandia.ro/retete/@@images/image-1280-3555f2036e2a7947e36a428d6045924a.jpeg)
![Rețete Rețete](https://www.zeelandia.ro/retete/@@images/image-768-4303773700f7858396c960667d65602c.jpeg)
Mini eclere Pastel
Mini eclere Pastel
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Coji eclere | 0.340 | kg | Jello Total Cold |
0.480 | L | apa | |
Umplutura | 0.800 | kg | Chocolina White |
0.400 | kg | Rosette | |
Glazura | 0.300 | kg | Chocolina White |
0.030 | kg | ulei | |
colorant |
Mod de lucru
Coji eclere
Se mixează toate ingredientele la viteza mare cu paleta, timp de 12 minute. Compoziția obținută se toarnă cu posh-ul prevăzut cu spriț, pe tavă tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează timp de 20 de minute, la temperatura 200°C. (în momentul întroducerii în cuptor, temperatura trebuie sa fie de 220°C, iar apoi se scade la 200°C).
Umplutură
Se spumează Rosette și se amestecă cu Chocolina White.
Glazură
Se încălzește la bain-marie Chocolina White, se adaugă uleiul și se omogenizează. La final se colorează.
![Mini eclere Pastel](https://www.zeelandia.ro/retete/retete-cofetarie/mini-eclere-pastel/@@images/image-400-deaf007a462214846328d662070f6aab.jpeg)
Produse
Chocollina White
Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de lapte și vanilie, pentru produse de cofetărie și patiserie.