Rețete Rețete

Tort Dobos

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie umeda de caramel 0.300 kg Genoise Caramel
0.300 kg oua
Crema Toffi 0.500 kg Krem Line Toffi
0,500 kg Rosette
Glazura si deoor 0.200 kg Krem Line Toffi
0.050 kg alune macinate

Mod de lucru

Foaie umeda

Se spumeaza ingredientele timp de 5 minute, la viteza mare. Compozitia obtinuta se toarna in mod egal, in 2 tavi tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la 220°C, timp de 3 minute. Dupa coacere, se decupeaza foile cu o forma circulara de tort cu diametrul de 18 sau 20 cm, rezultand 8 foi.

Crema Toffi

Se topeste la bain marie Krem Line Toffi,se adauga Rosette semispumata si se omogenizeaza.

Tort Dobos