
Tort Dobos
Tort Dobos
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie umeda de caramel | 0.300 | kg | Genoise Caramel |
0.300 | kg | oua | |
Crema Toffi | 0.500 | kg | Krem Line Toffi |
0,500 | kg | Rosette | |
Glazura si deoor | 0.200 | kg | Krem Line Toffi |
0.050 | kg | alune macinate |
Mod de lucru
Foaie umeda
Se spumeaza ingredientele timp de 5 minute, la viteza mare. Compozitia obtinuta se toarna in mod egal, in 2 tavi tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la 220°C, timp de 3 minute. Dupa coacere, se decupeaza foile cu o forma circulara de tort cu diametrul de 18 sau 20 cm, rezultand 8 foi.
Crema Toffi
Se topeste la bain marie Krem Line Toffi,se adauga Rosette semispumata si se omogenizeaza.

Produse
Gama Krem Line
Crema de cofetarie pe baza de grasimi vegetale utilizata pentru decorare si glasare