Tort Dobos
Tort Dobos
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie umeda de caramel | 0.300 | kg | Genoise Caramel |
0.300 | kg | oua | |
Crema Toffi | 0.500 | kg | Krem Line Toffi |
0,500 | kg | Rosette | |
Glazura si deoor | 0.200 | kg | Krem Line Toffi |
0.050 | kg | alune macinate |
Mod de lucru
Foaie umeda
Se spumeaza ingredientele timp de 5 minute, la viteza mare. Compozitia obtinuta se toarna in mod egal, in 2 tavi tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la 220°C, timp de 3 minute. Dupa coacere, se decupeaza foile cu o forma circulara de tort cu diametrul de 18 sau 20 cm, rezultand 8 foi.
Crema Toffi
Se topeste la bain marie Krem Line Toffi,se adauga Rosette semispumata si se omogenizeaza.