Sanatate si<br/><strong>Stare de Bine</strong> Sanatate si<br/><strong>Stare de Bine</strong>

Sanatate si
Stare de Bine

Solutii pentru brutarii si cofetarii
pentru starea de bine a consumatorilor.

Explorarea noilor oportunitati in industria panificatiei si cofetariei este in ADN-ul Zeelandiei de peste un secol.

Astazi, mai mult ca niciodata, ne concentram pe oferirea unei varietati de ingrediente, produse si retete, care sunt mai bune atat pentru consumatori, cat si pentru planeta noastra, oferind clientilor mari și mici posibilitatea de a oferi consumatorilor momente de rasfat, precum si alternative sanatoase.

Sarbatorind momentele pretioase ale vietii

Gandind diferit, gasim modalitati inventive de a crea succesul in industria panificatiei si cofetariei. Utilizand cele mai bune ingrediente și punand accent pe reducerea conținutului de zahar si grasimi, Zeelandia oferă o gama larga de solutii pentru panificatie si cofetarie, pentru fiecare moment. Acum si în viitor.

<strong>Zero-Problem</strong>
Zero-Problem

Ofera-le clientilor produse fara gluten care sunt similare cu produsele obisnuite (cu gluten), in ceea ce priveste procesarea, gustul si caracteristicile alimentare.

<strong>V-GO!</strong>
V-GO!

La fel de gustoase ca intotdeauna, bune pentru planeta si bune pentru tine. Noua noastra gama de produse vegane este disponibila pentru noi toti, vegani sau nu.

<strong>Nativa</strong>
Nativa

Este timpul să iesi in evidenta si sa-ti ajuti clientii sa traiasca mai sanatos! Nativa este gama noastra de produse delicioase pentru iubitorii de patiserie constienti de sanatate.