Rețete Rețete

Ruby Cocoa Delight

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie de ciocolată 1,400 kg Vero Dark Select
0,800 kg ouă
0,400 kg apă
0,300 kg ulei
Cremă de căpșuni 1,500 kg Fruit Filling Strawberry
0,300 kg Zeesan Strawberry
0,300 kg apă
Glazură și decor Spray Velvet Red
fructe proaspete

Mod de lucru

Foaie de ciocolată

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7-8 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în 2 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 10 minute.

Cremă de căpșuni

Se blendează Fruit Filling Strawberry și apoi îl încorporăm în Zeesan Strawberry hidratat. Aplicăm ¾ din cantitatea de cremă obținută pe 1 foaie iar ¼ din cantitatea de cremă pe a doua foaie.

Mod de asamblare

  • blat
  • cremă
  • blat
  • cremă
  • glazură
  • decor
Ruby Cocoa Delight

Produse

Cream Mango

Cremă cu smântână și aromă naturală de mango, gata de utilizat.

Vero Dark Select

Mix pulverulent cu pudră de cacao, destinat foilor de prăjituri și checurilor, cu textură umedă.

FruitFul

Umpluturi de fructe utilizate în produse de cofetărie și patiserie.