
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat negru | 0.180 | kg | Browncake Mix |
0.100 | kg | apa rece | |
0.030 | l | ulei | |
Sarlota | 0.050 | kg | Zeesan Choco |
0.075 | kg | apa rece | |
0.150 | kg | Rosette | |
Crema de ciocolata | 0.150 | kg | Krem Line White Choco |
0.100 | kg | Satina White | |
0.150 | kg | Rosette | |
0.200 | kg | cirese | |
Decor | 0.30 | kg | Rosette |
0.30 | kg | Satina Dark | |
0,20 | kg | cirese |
Mod de lucru
Blat
Ingredientele pentru blat se mixeaza timp de 7-8 minute la viteza mare si 1 minut la viteza mica. Compozitia obtinuta se toarna in forma de tort si se coace la temperatura de 180*C, timp de 35-40 de minute. Dupa racire, blatul se imparte in trei parti egale.
Sarlota
Se mixeaza ingredientele timp de 5 minute, la viteza mare.
Crema de ciocolata
Se mixeaza usor, pana la omogenizare Krem Line White Choco si Rosette semispumata, iar apoi se incorporeaza Scaldis White incalzit. La sfarsit se adauga Frutapaste Sour Cherry si se amesteca fara sa se omogenizeze.
Decor
Pe blatul de la baza se aplica crema de cicolata, se adauga al doilea blat, se intinde in strat uniform Sarlota, se aseaza ultimul blat si se da la rece pentru minim 45 de minute. Dupa racire, se imbraca tortul intr-un strat subtire de Rosette si se decoreaza.

Produse
Browncake Mix
Premix pulverulent pentru blaturi si foi de prajituri cu cacao, de post.
Gama Krem Line
Crema de cofetarie pe baza de grasimi vegetale utilizata pentru decorare si glasare
Browncake Mix
Premix pulverulent pentru blaturi si foi de prajituri cu cacao, de post.