Retete
Tort Padurea Neagra

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat negru 0.180 kg Browncake Mix
0.100 kg apa rece
0.030 l ulei
Sarlota 0.050 kg Zeesan Choco
0.075 kg apa rece
0.150 kg Rosette
Crema de ciocolata 0.150 kg Krem Line White Choco
0.100 kg Satina White
0.150 kg Rosette
0.200 kg cirese
Decor 0.30 kg Rosette
0.30 kg Satina Dark
0,20 kg cirese

Mod de lucru

    Blat

    Ingredientele pentru blat se mixeaza timp de 7-8 minute la viteza mare si 1 minut la viteza mica. Compozitia obtinuta se toarna in forma de tort si se coace la temperatura de 180*C, timp de 35-40 de minute. Dupa racire, blatul se imparte in trei parti egale.

    Sarlota

    Se mixeaza ingredientele timp de 5 minute, la viteza mare.

    Crema de ciocolata

    Se mixeaza usor, pana la omogenizare Krem Line White Choco si Rosette semispumata, iar apoi se incorporeaza Scaldis White incalzit. La sfarsit se adauga Frutapaste Sour Cherry si se amesteca fara sa se omogenizeze.

    Decor

    Pe blatul de la baza se aplica crema de cicolata, se adauga al doilea blat, se intinde in strat uniform Sarlota, se aseaza ultimul blat si se da la rece pentru minim 45 de minute. Dupa racire, se imbraca tortul intr-un strat subtire de Rosette si se decoreaza.

Tort Padurea Neagra

Products in this recipe

Rosette

Frişcă lichidă dulce pe bază de grăsime vegetală.

Browncake Mix

Premix pulverulent pentru blaturi si foi de prajituri cu cacao, de post

Gama Krem Line

Crema de cofetarie pe baza de grasimi vegetale utilizata pentru decorare si glasare

Satina

Glazura alba/cacao pentru produsele de cofetarie.