Știri Știri

Zeelandia pune accent
pe sănătatea și
starea de bine a consumatorilor

În vremurile dificile de astăzi, tot mai mulți consumatori se gândesc la ceea ce este bun pentru ei înșiși și, de asemenea, la ceea ce este mai bun pentru planetă. Vor să se bucure de viață, dar nu în detrimentul altor oameni, al animalelor și al mediului înconjurător.

Zeelandia este strâns conectată cu aceste trenduri, motiv pentru care se concentrează din ce in ce mai mult pe dezvoltarea de noi soluții care au sanătatea în prim plan.

Pandemia mondială i-a făcut pe mulți consumatori să realizeze ce este cu adevărat important: sănătatea lor și a celor dragi. Cu toții ne dorim să fim în formă și energici, să ne bucurăm de momente prețioase alături de familie și prieteni și să contribuim la un mediu înconjurator mai bun. O modalitate de a realiza acest lucru este alegerea alimentelor care sunt bune pentru noi și pentru lumea din jurul nostru, atât atunci când alegem sa mâncăm sanătos, cât și atunci când alegem să ne oferim un moment de răsfăț.

 

Mai puțin zahăr, mai multă sănătate.

Cu ingredientele sale, Zeelandia ajută clienții artizanali și cei industriali să dezvolte produse nutritive și gustoase, care să răspundă tendințelor și nevoilor consumatorilor de astăzi. Pe lângă selectarea atentă a ingredientelor care se potrivesc unei diete mai sănătoase, dar la fel de gustoase, Zeelandia oferă inspirație constantă și soluții inovatoare.

Din 2008 furnizăm și dezvoltăm continuu ingrediente pentru produse de panificație și cofetărie fără gluten și crestem continuu gama de produse pentru a satisface cererea de alternative vegane, vegetariene sau cu un conținut scăzut de zahăr.

În 2022 vom introduce o noua linie completă de produse vegane care rezolvă dorința consumatorilor de a nu fi limitați în alegeri. Vom oferi clienților noștri rețete inteligente și soluții usor de utilizat, cum ar fi inlocuitori pentru lactate și oua, pentru a-i ajuta să creeze și includă alternative vegane în patiserie sau cofetărie, în vitrina lor. Iar gustul este important, chiar dacă sunt vegane, produsele de patiserie și în special cele de cofetărie, trebuie să fie delicioase!

 

Inovație

Consumatorii vor să se simtă în formă și sănătoși, dar și să se bucure alături de cei dragi savurând produse delicioase. Zeelandia știe din experiență că acest lucru necesită ingrediente nutritive care să poată fi folosite pentru a produce alimente care sunt bune pentru sanătatea consumatorilor, dar care să le ofere din când în când, un moment de răsfăț. Prin urmare, ne concentrăm constant pe inovație pentru a ne ajuta clienții să fie lideri: pionierii care oferă ce este mai bun pentru consumatori lor și pentru planetă.

La Zeelandia, o spunem de ani de zile: o abordare diferită astăzi, creează succesul de mâine al brutarilor si cofetarilor!

Zeelandia pune accent pe sănătatea și starea de bine a consumatorilor