Știri Știri

Parteneriatul
Zeelandia
și
InnoV

Zeelandia și InnoV își unesc forțele pentru cele mai noi soluții fără gluten.

Zeelandia și InnoV își unesc forțele pentru cele mai noi soluții fără gluten.

Zeelandia și InnoV Irlanda au încheiat un acord exclusiv de colaborare și licență în domeniul soluțiilor fără gluten și a altor soluții „Free From” în ceea ce privește tendințele de sustenabilitate de pe piața de panificație.

Eforturi unite

Această colaborare îmnunătățește expertiza și producția Zeelandia cu cunoștințele și tehnologia InnoV.

„În calitate de furnizor important de ingrediente, Zeelandia cunoaște tot ce este de cunoscut despre procesul de producție din brutării”, susține Leo Kruit (Industry Support Royal Zeelandia Group) și Rutger van Rooijen (Corporate Director M&A and business development). „Datorită acestei colaborări cu InnoV, acum avem și toate cunoștințele interne în domeniul dezvoltării, inovației și noilor tehnologii în ceea ce privește o gamă fără gluten. InnoV este pentru noi un plus valoros pentru  centrul nostru de expertiză: pregătirea sa o întărește pe cea a Zeelandiei – și invers. Prin urmare, suntem foarte fericiți de această colaborare exclusivă și de anvergură.”

Concentrându-ne pe evoluțiile din întreaga lume

Deja din 2008, prin filialele sale din Italia, precum și din Țările de Jos, Zeelandia a dezvoltat produse inovatoare din gama fără gluten, atât pentru brutarii artizanali, cât și pentru cei industriali, pentru a satisface cererea în continuă creștere la nivel mondial, pe măsură ce calitatea sa continuă să se mbunătățească.

Împreună cu InnoV, Zeelandia este acum excelent pregătită pentru a răspunde acestor tendințe și dezvoltări tehnologice la nivel mondial și face astfel un pas major înainte în consolidarea poziției sale pe piața fără gluten la nivel internațional.

Croissantul fără gluten

Un exemplu al acestei colaborări unice este dezvoltarea unui croissant fără gluten a cărui calitate este superioară produselor de pe piață în prezent.

Acest nou croissant, împreună cu o variantă fără gluten a desertului tipic spaniol Canas, va fi prezentat la viitorul „Free From Functional Food Expo”, pe 7 și 8 iunie, la Barcelona.

Lideri din industrie

InnoV caută în permanență tendințe și provocări, cum ar fi o gamă fără gluten sau vegană, și dezvoltă cu Zeelandia rețete de înaltă calitate, care se încadrează în tehnologia lor existentă.

„Zeelandia are deja o vastă expertiză internă când vine vorba de dezvoltarea de produse pentru sectorul de panificație. Cu InnoV, aducem și mai multă expertiză care se potrivește perfect ambițiilor noastre de a deschide calea în dezvoltarea de alimente care sunt bune pentru consumatori și bune pentru lumea din jurul nostru.

Nu facem acest lucru doar selectând ingrediente care se potrivesc unei diete mai sănătoase și gustoase. De asemenea, oferim în mod continuu atât brutăriilor mici, cât și celor mari inspirație și soluții inovatoare, inclusiv în domeniul fără gluten. Combinând cunoștințele InnoV cu ale noastre, acum putem servi brutarii și mai bine.” afirmă Kris Dierckx (Global Product Leader Bread).

Parteneriatul Zeelandia și InnoV