Știri Știri

Agenții
de
demulare
Carlo/Carlex

În contextul în care reducerea risipei alimentare și producția eficientă au câștigat o importanță din ce în ce mai mare, agenții de demulare joacă un rol crucial. Agenții de demulare formează o „barieră” între aluatul de pâine sau compoziția de prăjitură și forma sau tavă de copt. Fără ei, aluatul ar fi în contact direct cu forma de copt și s-ar lipi de ea.

Zeelandia a lansat primul său agent de demulare, Carlo, în 1935 și de atunci a dezvoltat o întreagă gamă de agenți de degajare, pe bază de uleiuri vegetale, Carlo și Carlex, pentru a răspunde nevoilor tuturor clienților. Cu o tehnologie unică de pulverizare și o înțelegere profundă a ingredientelor de panificație și cofetărie și a proceselor de coacere, Zeelandia poate oferi o soluție completă pentru fiecare client, care asigură produse perfect coapte și demulate. Și știm cu toții că produsele perfect coapte sunt mai atractive pentru consumatori.

Produsele din gama Carlo sunt special concepute pentru aplicații de panificație. Produsele Carlo constau din emulsii apă-în-ulei. În timpul coacerii, apa din emulsie se evaporă și susține formarea unei cruste frumoase de culoare maro-aurie datorită unei reacții Maillard îmbunătățite. Datorită vâscozității sale ridicate, Carlo aderă foarte bine pe partea verticală a formelor de copt, garantând o demulare perfectă și permitând brutarilor să-și pulverizeze formele de copt în avans. Vâscozitatea ridicată asigură, de asemenea, proprietăți excelente de pulverizare fără formarea de vapori. Utilizarea echipamentului de pulverizare potrivit atunci când aplicați Carlo pe formele de copt crește și mai mult efectul produsului. De asemenea, asigură o utilizare mai economică și igienică a agenților de demulare în comparație cu peria sau cârpa.

Gama Carlex nu conține apă, ceea ce face ca aceste produse să fie foarte potrivite pentru prelucrarea aluaturilor și a compozițiilor aluaturilor, refrigerate sau congelate. Mai general, gama Carlex este concepută pentru demularea celor mai dificile produse de la pandișpan până la cupcakes trecând prin cofetărie. Spre deosebire de uleiurile standard, produsele Carlex produc puțină polimerizare și, prin urmare, puțină carbonizare. Aceasta înseamnă că formele și tăvile rămân curate și produsul final nu are reziduuri negre.

     Utilizând Carlex                                     Fără Carlex

                   

Gama noastră de agenți de demulare:

Carlex Spray

Carlex

Carlo

Agenții de demulare Carlo/Carlex