Stiri

Stiri

Aici puteti gasi cele mai noi informatii cu privire la activitatea companiei.

Sort on:
1 2 3 4 5
The Authentic Match!

Când Walnussfulle Authentic întâlnește noul Korent Vanilla Authentic!

Fruitful

Plin de fructe si de idei fructuoase!

Zeelandia vă prezintă universul ciocolatei!

Obţinerea de rezultate sigure în lucrul cu ciocolata necesită măiestrie. Nu numai că avem o cunoaştere aprofundată a ciocolatei, dar înţelegem şi modul în care ciocolata interacţionează cu alte ingrediente, într-o mare varietate de aplicaţii de patiserie, cofetărie şi bombonerie. Acest aspect permite clienţilor noştri să introducă pe piaţă noi aplicaţii şi să obţină rezultate excelente de fiecare dată.

Traditiile de Paste sustinute de Zeelandia

Indiferent de specificul zonei, ca este pasca, cozonac tradiţional sau beigli, Zeelandia sprijina brutarii si patiserii in realizarea unor specialitati din aluaturi dulci care sa fie puse la loc de cinste si apreciate de toti membrii familiei.

In 2015 continuam sa va aducem produse si concepte noi

Deviza noastra, “Cream posibilitati”, ne ghideaza in continua cercetare si creare de oportunitati de afaceri pentru clientii nostri. De asemenea, prin produsele si serviciile oferite, ne ajutam partenerii sa exploreze si noi segmente de piata.

Cozonacul meu cu nuca

Solutia completa pentru fabricarea unui cozonac cu eticheta curata

Cake on Stick

Conceptul unic de prajitura ce poate fi savurata oriunde si oricand

Amore Rustique - Paine autentica prin metoda directa

Amore Rustique garanteaza brutarilor, in numai 3 ore, o pane cu miez ferm, coaja crocanta si o aroma specifica painilor traditionale.

Inovaţia şi respectarea măiestriei brutarilor, factori cheie ai dezvoltării unei afaceri

După mai bine de 100 de ani, produsele companiei şi conceptele de marketing, răspund gusturilor locale şi nevoilor brutarilor în peste 100 de ţări.

1 2 3 4 5