.

Retete Craciun 2023

Vă invităm să explorați o serie de rețete de Craciun în domeniul cofetăriei, patiseriei și panificației, aliniate cu tendințele pieței, îndrăznind să experimentați arome și combinații, având întotdeauna la bază calitatea solidă a produselor noastre.

Deserturi vegane

Descoperă deliciile noastre vegane festive! Fiecare desert reprezintă o explozie de arome autentice fara a copromite gustul. Indiferent dacă ești vegan convins sau doar îți dorești să explorezi universul de arome rafinate, deserturile noastre festive vegane sunt o călătorie gustativă unică,

Winter Wonderland Cake
Joyful Cocoa Bites
Fruity Bliss Bites

Deserturi festive cu Ștefana Mercori

Ștefana Mercori, cunoscută pentru măiestria sa în arta patiseriei și cofetăriei, a pus în aplicare expertiza și pasiunea sa pentru a crea rețete distincte cu ingredientele noastre care să vă inspire. Un prilej perfect pentru a explora noi orizonturi, aducând magia și inovația in colecția ta de deserturi pentru acest sezon festiv.

Ștefana Mercori 
Boules de Noël
Buche de Noel
Petit Gâteau
Travel Cake
Bonnets de Père Noël

Deserturi cofetarie

Vă prezentăm seria noastră de rețete festive de cofetărie pentru perioada Crăciunului! Cofetarii noștri au pus în aplicare cele mai recente tendințe din universul cofetăriei pentru a crea deserturi frestive care să vă inspire.

Choco Christmas Delight
Green Jolly Cake
Festive Macarons
Red Christmas  Delight
Choco Jolly Cake
Chocolate Truffle
Green Christmas Delight
Purple Jolly Cake
White Christmas Delight

Deserturi patiserie

Specialiștii noștri au creat o serie de rețete irezistibile care îmbină tradiția și inovația, aducând cele mai recente tendințe în lumea patiseriei în fiecare desert. De la clasicul panettone italian la desertul momentului, New York Rolls aceste rețete sunt o sursă de inspirație pentru toți patiserii pasionați.

Sweet Christmas Star
Traditional Panettone
Quince Sweet Bread
Chocolate Panettone
Golden Glaze Delight
New York Rolls
Newstalgia Babka

Specialitati panificatie

Descoperă noile noastre rețete de panificație inovatoare, create cu ingrediente "clean label" și tehnici tradiționale. Fiecare produs este o simfonie a gusturilor autentice, îmbogățit de maia naturală și incluziuni surprinzătoare. Vă oferim  o sursă de inspirație pentru a explora noile orizonturi ale panificației, aducând în prim-plan gustul autentic și calitatea impecabilă în fiecare mușcătură.

French baguette
Rustic Sourdough Bread
Pumpkin Bread